Image Alt

Onze locatie

Kom graag een keer langs

Onze locatie

De wienkontor Bk7-8 ligt in het Sphinxkwartier. Een wijk die in het kort kan worden omschreven als industrieel en eigenwijs. Het is het nieuwe culturele en creatieve hart van de stad. Hier voel je een ander Maastricht, waar traditie en innovatie samen komen. Net even anders. Zo kan je het industriële Sphinxkwartier het beste omschrijven. Je vindt het op slechts een steenworp van het historische centrum van Maastricht. In oude opgeknapte fabriekspanden slaap, shop, werk, eet en drink je en geniet je van films en muziek. Dit deel van de stad bruist en het is volop in ontwikkeling. Maastricht vernieuwt en dat voel je aan alles in dit deel van de stad.

 

Midden in het Sphinxkwartier vind je de historische binnenhaven Het Bassin waar onze karakteristieke wijnbar gelegen is.

 

De Wienkontor Bk7 ligt in het midden van de kade, met een groot terras aan het water met uitzicht op de kleine passantenhaven.
Hier hebben we plek voor maar liefst 80 personen.

 

Onze bar is gelegen in een mooie karakteristieke gewelvenkelder en deze ruimte is in het voorjaar van 2020 uitgebreid. Door onze verbouwing hebben we zitplek hebben voor 65 personen en kunnen we op aanvraag zelfs partijen organiseren tot 120 personen. Of het nu gaat om een wijnproeverij, vergadering, brainstorm, presentatie, receptie, feestelijke borrel, jubileum- of verjaardagsfeest, alles is mogelijk bij ons. We laten je graag zien welke mogelijkheden we kunnen bieden.