Maak kennis met

WIENKONTOR BK7

In het midden van het Spinxkwartier, het nieuwe culturele en creatieve hart van de stad Maastricht, ligt de Wienkontor Bk7. Een gezellige, Bourgondische wijnbar, waar je naast diverse huiswijnen ook kunt genieten van bijzondere topwijnen middels het ‘wine-by-the-glass’-concept. De wijnkaart hebben wij zorgvuldig uitgekozen: een mooie variatie tussen open- en gesloten wijnen. Zowel de traditionele als de nieuwe landen zijn vertegenwoordigd en ook een aantal biologische wijnen vindt je terug op onze wijnkaart.

 

Onze bar heeft een intieme sfeer maar biedt voldoende ruimte waardoor er bijna altijd wel een plekje te vinden is. En wanneer de eerste zonnestralen zich melden openen wij ons grote terras aan de haven van het Bassin, waar je tot in de late uurtjes heerlijk kan genieten.

Al sinds de opening in 2012 is de Wienkontor Bk7 een echte aanvulling op het horeca-aanbod van Maastricht, als eerste echte wijnbar van de stad. Goede wijnen, lekkere fingerfood hapjes en een ongedwongen ambiance maken onze bar tot een perfecte plek na een heerlijke stadswandeling, een dag shoppen of voor een gezellige avond uit. De Wienkontor Bk7 is een plek waar mensen graag samenkomen onder het genot van een goed glas wijn.

 

Sinds kort hebben we de samenwerking met onze buren in het Bassin uitgebreid. Het is nu ook mogelijk om bij ons van de À la carte kaart te genieten van naastgelegen restaurants Dock5, Les Trois Seaux en Harbour Club. Daarnaast organiseren we af en toe speciale thema avonden met live muziek. Hou onze social media kanalen in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.

 

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Wienkonter Bk7.

Komende evenementen

Agenda

Bent u benieuwd naar de komende evenementen of het laatste nieuws? Neem een kijkje op onze agenda pagina en ontdek meer!

Wij gaan graag op dinsdag naar de Wienkontor Bk7 als Café Chantant is. Genieten van mooie live muziek en een heerlijk wijntje erbij. Aanrader!

Yvette & Lennert

Gast

Ik kwam hier terecht via google tijdens mijn stedentrip Maastricht. Wat is het Bassin een leuke plek om te zitten! En de wijnen van de Wienkontor Bk7 zijn een aanrader. Het was erg leuk om enkele wijnen eens te proberen via de speciale proefplankjes.

Johan

Gast

Een heerlijke plek om te borrelen tijdens zwoele zomeravonden met vrienden en een uitgebreide menukaart.

Sandra

Gast

Een prima eindstop na een dag struinen door de stad. Lekker even rusten met een goed glas wijn en als je trek krijgt is er ook qua eten keus genoeg!

Frank

Gast

Ik ga hier graag heen met vrienden. Ook voor de niet-wijndrinkers is er namelijk genoeg keus. En soms pakken we nog even een filmpje aan de overkant.

Michelle

Gast

We hopen u snel te zien!

Openingstijden

Ma: gesloten of op afspraak

Di: Vanaf 20.00 uur – 12.00 uur (café Chantant)

Wo: gesloten of op afspraak

Do: gesloten of op afspraak

Vr: vanaf 20.00 – 24.00

Za: vanaf 17.00 – 02.00

Zo: vanaf 15.00 – 20.00 uur of op afspraak

De Wienkontor is voor groepen elke dag te boeken.

Groepen van 50 – 100 personen.