Image Alt

Onze dranken

De wijnkaart hebben wij uiteraard zorgvuldig uitgekozen: een mooie variatie tussen open- en gesloten wijnen; zowel de traditionele als de nieuwe landen zijn vertegenwoordigd; zelfs een aantal biologische wijnen staan op de wijnkaart. Daarnaast ondersteunen wij het Promotiecentrum Limburgse wijnen (bekend van Route des vins), wat betekent dat er ook altijd veel lokale wijnen op de menukaart terug te vinden zijn. Wij hebben momenteel zo’n 80 wijnen op de kaart, waarvan 40 by the glass!

Het is bij de Bk7 mogelijk om wineflight proefplankjes te bestellen: dit zijn een drietal wijnen, die speciaal zijn uitgekozen om zowel de beginnende wijndrinker als de échte wijnkenner positief te verrassen. De formule van wijnproefplankjes wordt verder compleet gemaakt door het ‘wine-by-the-glass’-concept. Via de Enomatic-systemen worden onze gasten in de gelegenheid gesteld om topwijnen te proeven, die men zelden eerder of zelfs nooit geproefd heeft.

Wil je een keer een uitgebreide wijnproeverij organiseren met vrienden, familie of collega’s? Ook dat kan bij ons! Neem dan gerust contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden

Voor de bierdrinker

Biersoorten

Uiteraard is er ook aan de bierdrinker gedacht. Zo hebben we La Chouffe en Brandbier altijd vast op de tap. Op onze twee wisseltaps zit momenteel Vedett White en Affligem Blond. Ook per fles bieden we enkele speciaal bieren die de moeite waard zijn om te proberen.

Wij bieden ook overheerlijke kaasplankjes en andere fingerfood gerechtjes aan voor bij de borrel. Wij werken samen met onze buren in het Bassin. Het is mogelijk om bij ons binnen of buiten op het terras te genieten van het À la carte aanbod van de naast gelegen restaurants Gastrobar Dock five, Les Trois Seaux en Harbour Club.

Menukaart

Overige dranken

Tot slot serveren we diverse sapjes en frisdranken en kun je ook bij ons terecht voor een goed verzorgde kop koffie of een lekkere kop thee naar keuze.