Image Alt

Contact

Schrijf naar ons

Neem contact op  Neem gerust contact op via onderstaande

  Contactgegevens

  Wienkontor Bk7
  Bassinkade 7
  6211 AL Maastricht

  + 31 (0)43 7113016
  [email protected]

   

  Voor vragen of het maken van een reservering kun je contact met ons opnemen op via het contactformulier op onze website.

  Aanvragen

  Ook het organiseren van proeverijen, vergaderingen, brainstorms, presentaties, recepties, feestelijke borrels, jubileum- of verjaardagsfeesten is mogelijk bij ons.
  Stuur ons je aanvraag via [email protected] en we informeren je graag over onze mogelijkheden.

  Samenwerkingen

  Heb je een goed idee of interesse om samen te werken met Wienkontor Bk7? Neem dan gerust contact met ons op. Er is veel mogelijk bij ons en we denken graag mee. Denk bijvoorbeeld aan speciale arrangementen tijdens fietstours of een rondvaart proeverij die wij in samenwerking met maastrichtsloep.nl aanbieden.

  Media / PR

  Journalisten of redacteurs die geïnteresseerd zijn in persinformatie, beeldmateriaal of andere informatie kunnen uiteraard ook met ons contact opnemen via onze contact gegevens.

  Werken bij ons

  Af en toe kunnen we wel wat extra hulp gebruiken en daarom staan we altijd open voor enthousiaste parttime medewerkers die ons team willen versterken in de bediening. Ben jij flexibel en in het weekend beschikbaar? Heb jij affiniteit met wijn en ben je bereid om hard te werken? Stuur ons dan een bericht en wie weet kan je binnenkort aan de slag. Enige horeca ervaring is vereist en wijnkennis is een pré.

  Optreden

  Iedere dinsdag hebben we Café Chantant. Een muzikale avond die start om 18:.30 uur en duurt tot 21:30 uur. Diverse artiesten en muzikanten verblijden onze gasten met prachtige zang of muziek.

  Let op door de Coronamaatregelen inkom tor 21:00 uur!
  Ben jij muzikaal en wil je ook graag eens bij ons spelen? Dat kan, neem gerust contact met ons op.

  Steun ons en de muzikanten en kom lekker vroeg borrelen of genieten van een wijntje met of zonder diner.

  Social media

  Onze laatste nieuwtjes, agenda updates en interessante aanbiedingen vind je wekelijks terug op onze social media kanalen. Voeg ons toe op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.